Nagykereskedelem és kiskereskedelem

A NovoParts Kft kereskedői és szervize az automaták speciális szegmensében igazán otthon érzik magukat.

Kiterjedt kapcsolataink és az egész világot átszövő beszállítói hálózatunk révén lehetőségünk van arra hogy a szükséges alkatrészeket, berendezéseket a lehető legjobb áron, köztes állomások kiiktatásával, egyenesen a gyártótól szerezzük be.

Rendszeres nyugati vagy akár távolkeleti import szállítmányainkkal, ütemezett nagy tételű beszerzéssel, rutinos szállítmányozó kollegáinkkal tartjuk a lehető legalacsonyabban az áruforgalom költségeit.

Minden feladatot a cég keretein belül oldunk meg így minimalizálva költségeinket. Ennek és az elmúlt 15 év tapasztalatának köszönhető, hogy Ön mindíg a lehető legjobb ajánlatot kapja tőlünk.

Számunkra fontos, hogy Önt a gyártás össze folyamatán keresztül végigvezessük, a kezdeti elképzelésektől a tervezésen át a sorozatgyártásig. Véleményünk szerint még ezután is sokat tehetünk Önért ezért természetesen követjük az átlaunk segített projectek utóéletét és segítjünk Önt szervizszolgáltatásainkkal, tapasztalatainkkal garanciális időn belül és azon túl is.

Természetesen akkor is megpróbálunk segíteni ha az Ön által keresett termék nem szerepel kínálatunkban, hiszen ily módon bővthetjük termékeink, szolgáltatásaink körét.

A megoldás csak egy telefonhívásnyira van Öntől. Segítsen, hogy naprakészek legyünk.